Najnovije vesti

MARTA (4) JE NEKAKO OTKLJUČALA VRATA I IZLETELA PRED AUTO: Devojčica je išla da vidi i zagrli oca, a onda poginula!
Foto: Rina

TRAGEDIJA

MARTA (4) JE NEKAKO OTKLJUČALA VRATA I IZLETELA PRED AUTO: Devojčica je išla da vidi i zagrli oca, a onda poginula!

Crna Hronika

Zar je moguće da se moj mali anđeo, moja ljubimica, moj ponos i dika, sa ovog preselila na onaj svet? Ko će baku da drži za ruku kad šetamo Banjom... Nema više moje mile devojčice, moje dobre Marte.

Otišla je i ostavila nas da tugujemo za njom i sećamo se njenog lepog osmeha. Zadesila nas je velika nesreća... gušeći se u suzama, na pragu porodične kuće u Mataruškoj Banji nadomak Kraljeva, jeca Radica K. baka četvorogodišnje Marte, koja je u nedelju po podne tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca, na putu Vukašinovac - Deligrad.

Prema rečima bake Radice, Marta je u nedelju sa svojom majkom i očevim stricom, automobilom otputovala za Niš u posetu svom ocu koji se nalazi na odsluženju kazne u tamošnjem Kazneno-popravnom zavodu. Stravična nesreća u ataru sela Vukašinovac desila se prilikom njihovog povratka kući.

- Išla je da poseti oca, da ga vidi i zagrli. Mnogo su se voleli. U povratku, kada su stali da naprave kraći predah, Marta je ostala u automobilu i rekli su joj da ne izlazi napolje. Kako su mi preneli, ona je, međutim, ipak uspela da otključa vrata i sa leve strane izleti na kolovoz.

U tom trenutku je naišao automobil i mojoj devojčici nije bilo spasa. Nema je, nema više bakinog čeda - jecajući dodaje Radica za Novosti. Ona ističe da vozača koji je usmrtio njihovu mezimicu ne krivi za tragediju.

- Nesreća nas je zavila u crno, i nas i porodicu tog čoveka u automobilu koji je naleteo na Martu. Rekoše da je i on bio sa decom. Sigurno mu nije lako, a ništa čovek nije kriv, ništa.

U dvorište porodične kuće u jednom od brojnih sokaka u Mataruškoj Banji pristižu rođaci, komšije, prijatelji i poznanici. Da izjave saučešće i podele tugu.

- Još smo svi u šoku. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Nastradalo je dete koje su svi mnogo voleli - tiho nam kaže jedan rođak dok prilazi da izjavi saučešće.

I ovdašnji meštani kažu da u prvi mah nisu mogli da poveruju da je nastradala njihova mala komšinica.

- Mirno nedeljno veče zaparali su krici i jauci baka Radice. Najpre nismo znali šta se događa.. Bila je to dobra i vaspitana devojčica, uvek je vesela i nasmejana trčkarala sokakom. Užasna tragedija, šta drugo reći... - pričaju komšije.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto ilustracija RINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...