Najnovije vesti

ZLOSTAVLJANA BEBA IMA 7 MESECI! Nakon ŠOKANTNOG snimka reagovali nadležni - PRIVEDENA MAJKA MONSTRUM! Evo ko je ona (VIDEO)
Foto: Printscreen

Nakon šokantnog snimaka reagovali nadležni

ZLOSTAVLJANA BEBA IMA 7 MESECI! Nakon ŠOKANTNOG snimka reagovali nadležni - PRIVEDENA MAJKA MONSTRUM! Evo ko je ona (VIDEO)

Crna Hronika

Snimak žene u Bulevaru Zorana Đinđića, koja nosi bebu kao da je krpena lutka, šokirao je javnost.

Nakon šokantnog snimak koji je zgrozio javnost, reagovali su nadležni. Žena je privedena, a u policiji se nalazi i njen muž i troje dece.

U pitanju je S.S. (21) sa kojom će nakon privođenja, razgovor obaviti tužilac.

Kako se saznaje, zlostavljana beba ima samo sedam seseci, a pored žene se u tom trenutku nalazilo još dvoje njene dece, jedno staro četiri godine, a drugo dve.

Majci je određeno zadržavanje do 48h, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Gradski sekretar za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević je ranije danas istakla da je hitno dat nalog Gradskom centru za socijalni rad da preduzme mere iz svoje nadležnosti.

“U toku jučerašnjeg dana, odmah nakon saznanja za slučaj, stručni radnici mesno nadležnog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad su izašli na teren kako bi preduzeli mere iz svoje nadležnosti u cilju uspostavljanja bezbednosti za dete".

Šta da urade građani kada vide zanemarivanje dece

Ukoliko građani primete ili zateknu dete koje prosi, ili radi druge poslove koji nisu u skladu sa njegovim uzrastom, najjednostavniji i najefikasniji način je da o tome obaveste policiju ili komunalnu policiju koja će ukoliko ima potrebe dalje obavestiti nadležni centar za socijalni rad.

“Građani svakako mogu obavestiti i nadležni centar za socijalni rad koji će u saradnji sa ostalim institucijama sistema preduzeti mere iz svoje nadležnosti u odnosu na okolnosti i konkretan slučaj”, navela je gradska sekretarka.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...