MISTERIOZNI POSETILAC KLJUČ UBISTVA BIZNISMENA: Otkriveni detalji brutalnog zločina koji je zgrozio Nišlije!
Foto: Kurir televizija, Privatna Arhiva

ispitani svedoci

MISTERIOZNI POSETILAC KLJUČ UBISTVA BIZNISMENA: Otkriveni detalji brutalnog zločina koji je zgrozio Nišlije!

Crna Hronika -

Ubistvo privatnika Draška R. (46) koje se dogodilo u četvrtak popodne oko 16 sati u jednoj od industrijskih hala u Nišu žestoko je uznemirilo grad jer je reč o čoveku koji je bio po svedočenjima prijatelja, dobar i pošten drugar, a ubijen je, kako su nam rekli, na mučki i podao način.

Policija je saslušala dvojicu radnika koje je angažovao Draško R., a koji su rođena braća. Jedan od njih je prilikom posete novinara bio u domu, ali nije hteo da komunicira s medijima.

Njih dvojica su odmah nakon ubistva bili na dužem saslušanju posle čega su pušteni kući. Kako su ispričali neposredno posle ubistva ključ misterioznog ubistva mogao bi da bude nepoznati posetilac.

Kako su potvrdili i drugi radnici, jedan od braće je ispričao da im je vlasnik rekao da idu na ručak dok je čovek u sivom sakou prilazio pogonu. Dosadašnja saznanja ukazujuna to da je žrtva najverovatnije poznavala napadača, pa da se čak Draško sa njim našao po prethodnom dogovoru.

- Nije nam užurbano rekao ili naredio da moramo da izađemo, ali pošto smo radili, dobro došlo nam je da nešto pojedemo. Ubrzo smo krenuli i kada smo se vratili zatekli su užas - pepričao je jedan od radnika reči saslušane braće.

Pored tela žrtve nađeni su sekira i macola s tragovima njegove krvi. Postoje neke pretpostavke da ga nije ubila jedna osoba već više njih . Draško R. je kupio nedavno prvi sprat hale i uz pomoć brata koji živi u Australiji i koji mu je slao sredstva, opremao jei proizvodnju za građevinski materijal. On je tek počeo da radi sa dva radnika koje je juče posle dosta posla naterao da prekinu da rade i odu da ručaju. Kada su se oni vratili na posao, zatekli su ga mrtvog sa povredama na glavi.

Ubijeni biznismen iza sebe je ostavio suprugu i dve devojčice, bliznakinje od dvanaestak godina. Njegova bračna saputnica, inače vaspitačica je, prema rečima prijatelja, u strašnom šoku.

Kurir.rs/M.S.

Foto Kurir televizija, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track