MILANOVČANKA (26) NE PRESTAJE DA DIVLJA: Do 9 ujutru podnela još 3 prijave za silovanje, a onda udarila na načelnika policije
Foto: Facebook

REKORDERKA

MILANOVČANKA (26) NE PRESTAJE DA DIVLJA: Do 9 ujutru podnela još 3 prijave za silovanje, a onda udarila na načelnika policije

Crna Hronika -

M.P. (26) iz Gornjeg Milanovca, rekorderka po broju prijava za silovanje, samo juče je do 9 sati ujutro uspela da podnese tri prijave. Po jednu protiv policajca, tužioca i radnika Centra za socijalni rad u Gornjem Milanovcu.

Odmah potom na društvenim mrežama neprimerenim rečima osula je drvlje i kamenje po novinarima, preteći im tužbama i prijavama. Na društvenim mrežma je najavila "postavljanje video nadzora" i "šou sa policijom uživo".

"Reč je o pismenim predstavkama u kojima se ona žali na rad državnih službenika, takve prijave dobijamo svakodnevno. Inače, danas je najgorim mogućim rečnikom sročila prijavu protiv tužioca u Čačku", kaže izvor iz policije.

Inače, M.P. je odgovor načelnika Policijske uprave u Čačku Draška Darijevića, koji je obaveštava dokle se stiglo po njenim prijavama, juče objavila na svom FB nalogu. Taj odgovor ona je okarakterisala kao pretnju.

foto: Kurir

M.P je rođena u selu kod Šapca gde je policiju, lekare, socijalne radnike i sudije, kako kažu meštani, godinama "vrtela oko malog prsta". Pre dve i po godine je u Beogradu upoznala Milanovčanina D.P. (65) sa kojim se ubrzo venčala, a koga je takođe kasnije prijavljivala za silovanje i nasilje.

"Junakinja vaše priče je u Beograd dospela po nalogu suda u Šapcu, jer smo od jedne klinike tražili lekarsko veštačenje njenog zdravstvenog stanja. Iz bolnice je pobegla i taj pregled nije obavljen. Kasnije na tome nismo insistirali, jer smo čuli da prodaje kuću i seli se u Gornji Milanovac. Ona je šabačko pravosuđe, policiju i zdravstvo koštala milione, godinama smo se samo njom bavili. Vama neka je sa srećom", ispričao je penzionisani sudija u Šapcu.

Inače, M.P. ni danas nije bila dostupna za novinare, jer joj je telefon, kao i juče, isključen.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track