Najnovije vesti

DROGIRAN BACAO BOMBE NA SVOJU KUĆU: Komšije Aleksandra kog su iskasapljenog našli u bunaru otkrile da je hteo da ubije oca i babu!
Foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Facebook

novi detalji zločina kod obrenovca

DROGIRAN BACAO BOMBE NA SVOJU KUĆU: Komšije Aleksandra kog su iskasapljenog našli u bunaru otkrile da je hteo da ubije oca i babu!

Crna Hronika

Uzrok Aleksandrove smrti još je predmet istrage, kao i to kako je tačno njegovo telo završilo u bunaru napuštene kuće i da li ga je ubio i tu bacio njegov navodni emotivni partner Radovan V.

O Aleksandru Ranđeloviću, čije je telo u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno u bunaru u selu Konatice kod Obrenovca, komšije i poznanici nisu imali ništa lepo da kažu.

Telo Aleksandra Ranđelovića otkriveno je nakon što je Radovan V. cimeru u zatvoru, u kom se nalazi jer robija zbog dilovanja droge, ispričao da ga je ubio i tu bacio njegovo telo. Istraga koja je u toku treba da pokaže kada je Ranđelović preminuo, da li je ubijen, kao i da li ga je Radovan V. ubio ili je, nakon što je preminuo prirodnom smrću, njegovo telo sakrio u bunaru.

foto: Kurir/ Jelena Rafailović

Komšije i poznanici Aleksandrove porodice ispričali su da je problematični mladić jedno vreme živeo naizmenično u Obrenovcu i Ostružnici.

- Roditelji su mu živeli u Ostružnici, a imali su stan u Obrenovcu. Deda i baba, nemački penzioneri, stanovali su u Ostružnici, pa je Saša stalno dolazio kod njih. Neretko društvo mu je pravio Radovan V. Uzimali su pare od njih, pravili bahanalije, drogirali se, dovodili žene. Haos... - pričaju meštani Ostužnice koji su poznavali Aleksandrovu porodicu.

Poznanici navode da je Aleksandar oduvek bio problematičan.

- Cela najbliža porodica mu je pomrla, a verujemo da je on svojim ponašanjem neke od njih i oterao u grob pre nego što im je bilo vreme. Pre nekoliko godina posle svađe, drogiran je bacio dve bombe na kuću i pokušao da ubije oca i babu. Živeo je kako je živeo, pa nas ne čudi ni ako je na kraju skončao u nekom bunaru - napominju poznanici porodice.

Šta se tačno dogodilo i kako je Aleksandrovo telo završilo u bunaru, utvrdiće istraga i obdukcija tela koja je naložena. Postoje pretpostavke i da se Aleksandar, budući da je bio u dobrim odnosima sa Radovanom predozirao, te da se ovaj "samo" otarasio tela tako što ga je bacio u bunar napuštene kuće na nepristupačnom terenu u okolini Obrenovca. S druge strane nije isključena mogućnost da ga je Radovan ubio i potom bacio njegovo telo u bunar.

Nakon toga Radovan se neko vreme skivao u Bosni, a kasnije je uhapšen u Srbiji zbog dilovanja droge.Pojedini meštani pričali su za beogradske medije da je Aleksandrovo telo pronađeno iskasapljeno i odsečenih šaka, međutim potvrde ove informacije za sada nema, jer je telo muškarca bilo u poodmakloj fazi raspadanja i poslato je na obdukciju.

Meštani Konatica pričaju da su Aleksandar i Radovan bili u emotivnoj vezi i da su neko vreme živeli zajedno. O Radovanu, takođe, nemaju lepih reči. Kažu da je oduvek bio problematičan i da se godinama drogirao, kao i da je rasprodao gotovo svu porodičnu imovinu.

Kurir.rs/Blic

 Foto Jelena Rafailović/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...