ZADAO MU 12 RANA NA RUCI I NOZI

MUČKI UBADAO INSPEKTORA, A ONDA PUCAO NA POLICAJCE: Konačno otkriveno kakav se užas danas dogodio u Novom Sadu (KURIR TV)

Crna Hronika -

Dimitrije S. (1977) uhapšen je danas u Novom Sadu pod sumnjom da je ranije tokom dana šrafcigerom u ruku i nogu teško ranio policijskog inspektora U.N. (33).

1 / 8 Foto: Kurir

Dimitriju se na teret stavlja delo "teško ubistvo u pokušaju".

Sve se dogodilo u naselju Salajka, u ulici Save Đisalova, kada je inspektor U.N., koji je bio van dužnosti, primetio lice koje pokušava da obije putnički automobil.

Iako van dužnosti, inspektor mu je prišao, pokazao svoje isprave i zatražio njegova dokumenta, a istovremeno pozvao kolege.

U tom trenutku obijač automobila izvadio je šrafciger i inspektora izbo više puta. U.N. je pao, a napadač je nastavio da ga bode.

Zadao mu je osam ubodnih rana u potkolenicu leve noge i još po dve u butnu kost iste noge i u ruku. Pritom, inspektor je i iščašio lakat. Krvarenje iz rana je bilo obilno.

Napadač je onda inspektoru oteo pištolj, seo u njegov automobil i dao se u beg, baš u trenutku kada je stizalo policijsko pojačanje.

Napadač je tada ispalio nekoliko hitaca na policajce, a zatim se automobilom "zakucao" u zgradu, pa je beg nastavio trčeći.

Sakrio se u kući u ulici Đorđa Zličića, gde je kasnije i uhapšen.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Inspektor U.N. je odmah posle ranjavanja prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja