OSUĐIVANI UBICA HTEO DA ZAKOLJE PRIJATELJA PRED TRUDNOM ŽENOM: Ovo je osumnjičeni! Uznemirujući prizor KRVAVOG NAPADA u Ripnju
Ratomir Petrović, otac povređeog Vladana, pokazuje mesto napda, Foto: Kurir

HOROR KOD BEOGRADA

OSUĐIVANI UBICA HTEO DA ZAKOLJE PRIJATELJA PRED TRUDNOM ŽENOM: Ovo je osumnjičeni! Uznemirujući prizor KRVAVOG NAPADA u Ripnju

Crna Hronika -

Vladan Petrović (46) iz Ripnja iz bolničke postelje kaže da ga je Miroslav P. (37) napao s leđa i isekao mu ceo obraz, zbog čega je operisan

Vladan Petrović (46) iz Ripnja kod Beograda, teško je povređen u subotu uveče, kada ga je nožem po licu i to pred trudnom suprugom, kako se sumnja, isekao prijatelj Miroslav P. (37), a potom pobegao.

Povređen... Vladan Petrović
Povređen... Vladan Petrovićfoto: Kurir

Petrović je zadobio posekotinu na obrazu i operisan je na VMA, a za Kurir je iz bolničke postelje prepričao krvavi napad.

- Oko 19. 15 sam izašao iz kuće da bih otišao do prodavnice. Krenuo sam ka kolima i sagao sam se da pokupim neke papire sa poda i u tom trenutku sam osetio jak udarac s leđa. Okrenuo sam se i prepoznao Miroslava. Tek tada sam osetio da sam posečen, krv mi je lila niz obraz - priča Petrović i dodaje da napadač nije bio sam i da se posle ubadanja udaljio automobilom.

Osumnjičeni u bekstvu...Miroslav P.
Osumnjičeni u bekstvu...Miroslav P.foto: Kurir

Kako saznajemo, Miroslav P. za kojim policija traga od subote uveče poznat je policiji i bio je osuđivan za ubistvo.

- Miroslav je pre 12 godina ubio dedu. Motkom ga je tukao do smrti, pa pobegao. Kada je uhapšen pravdao se da je bio pijan i da nije znao šta radi. Za taj zločin bio je osuđen na sedam godina zatvora i odslužio je kaznu. Zbog toga ne treba da čudi što je Vladan uznemiren zbog napada - kaže izvor Kurira.

Ratomir Petrović, otac povređeog Vladana kaže da Miroslav nije izbijao iz njihove kuće, pa je začuđen zbog napada.

- Radio je sa mojim sinom, bio nam je drugi dan slave u kući 28. oktobra. Da je samo koji centimetar niže prešao nožem, zaklao bi Vladana. Mislim da mu je to i bila namera. Ne znam zbog čega je hteo da ga ubije - priča potreseni Ratomir.

foto: Foto Kurir

Kako nezvanično saznajemo, mogući motiv napada je dug koji Petrović imao prema osumnjičenom.

- Miroslav je pre nekog vremena vozio Vladanova kola, koja nisu bila registrovana i zaustavila ga je policija i pisala mu kaznu. Trebalo je da plati kaznu, ali je verovatno očekivao da će to uraditi Vladan, pošto je u trenutku kada mu je napisana kazna, završavao Vladi neki posao - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Preplašena

Žena kroz prozor gledala napad

Vladan Petrović je zaposlen u auto - školi, ima troje dece iz prvog braka i čeka četvrto sa drugom suprugom, koja je u drugom mesecu trudnoće.

- Vlada je krenuo do prodavnice da mi kupi nešto da jedem. Čula sam da se nešto dešava i pogledala kroz prozor bilo je više osoba u dvorištu jedan od njih je napao Vladu. U strahu sam samo otrčala da zaključam vrata. Pomislila sam da će i meni nauditi - prIča preplašena Petrovićeva supruga i dodaje da je videla dvojicu muškaraca.

Kurir.rs/E. K./foto:Kurir, privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track