NOŽEM UBADAO DEVOJKU U GRUDI: Detalji stravičnog napada u Zrenjaninu! Evo u kakvom se stanju nalazi povređena
Foto: Shutterstock

MOTIV NIJE POZNAT

NOŽEM UBADAO DEVOJKU U GRUDI: Detalji stravičnog napada u Zrenjaninu! Evo u kakvom se stanju nalazi povređena

Crna Hronika -

Šesnaestogodišnji Zrenjaninac S. A. uhapšen je juče zbog sumnje da je nožem napao sugrađanku V. T. i naneo joj teške telesne povrede.

Devojka je hitno prebačena u Opštu bolnicu "Dr Đorđe Jovanović" u Zrenjaninu gde joj je ukazana prva pomoć i urađena kompletna dijagnostika.

"Devojka je primljena u bolnicu sa teškim telesnim povredama opasnim po život u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša. Lekari su hitno reagovali, sanirali rane i devojka je sada stabilno, van životne opasnosti i nalazi se na odeljenju intenzivne nege", kratko je za ’’Blic’’ potvrđeno u zrenjaninskoj bolnici.

Incident se dogodio oko 14 časova nadomak nadvožnjaka u Ulici 9. januara u zrenjaninskom naselju Bagljaš gde je došlo do kratke svađe između S. A. i V. T. nakon koje je maloletni mladić potegao nož i oštećenoj zadao ubodnu ranu ispod pazuha.

Brzom intervencijom zrenjaninske policije maloletnik je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom istražnom sudiji na saslušanje uz prijavu za krivično delo pokušaj ubistva.

"Za sada nije poznato šta je dovelo do sukoba niti da li su se napadač i žrtva znali od ranije a istragom koja je u toku biće utvrđeni svi detalji i sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta", kaže izvor blizak istrazi.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja