ZAPLENJENI NARKOTICI: Srpski državljanin (31) dilovao drogu na Malti
Foto: Profimedia

Hapšenje

ZAPLENJENI NARKOTICI: Srpski državljanin (31) dilovao drogu na Malti

Crna Hronika -

Policija u stanu mladića (31) našla kanabis, kokain i MDMA, a sumnja se da je duže vreme prodavao narkotike

Srpski državljanin (31) uhapšen je u nedelju na Malti jer je u kući u kojoj boravi policija pronašla 1,7 kilograma kanabisa i drugu drogu, čija ulična vrednost iznosi oko 40.000 evra, prenosi Tajms Malta.

Osumnjičeni Srbin je lišen slobode u Slijemi, a policija ga je duže vreme pratila. - Policija je prilikom pretresa kuće, osim kanabisa, pronašla i manju količinu kokaina, kao i MDMA. Droga je bila spremna za dalju prodaju, a nađena je i veća svota novca, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika - rekli su izvori malteškim medijima.

Kako su naveli, sumnja se da je uhapšeni mladić imao dobro razrađenu kriminalnu mrežu, kao i da je duže vreme preprodavao razne vrste droge. - Pored svega što je policija zaplenila, u kući su nađene i prazne plastične kesice, koje se koriste u trgovini drogom - kaže izvor i dodaje da je policija istog dana uhapsila drugog mladića (25), koji je zaustavljen tokom vožnje u Kormiju i kod njega je pronađeno 59 paketića marihuane, kokaina, kao i gotovine. - Proverava se da li su njih dvojica povezani, odnosno da li su radili u tandemu - dodao je izvor.

Kurir.rs - B. T. - Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track