TROJICA PLAĆENIKA BLISKIH KAVČANIMA UBIJA PO BEOGRADU: Pripadaju novom klanu, po likvidaciji DOBIJAJU 5.000 EVRA I KOKAIN!
Foto: Shutterstock

na tragu

TROJICA PLAĆENIKA BLISKIH KAVČANIMA UBIJA PO BEOGRADU: Pripadaju novom klanu, po likvidaciji DOBIJAJU 5.000 EVRA I KOKAIN!

Crna Hronika -

Dok se porodica poslednji put opraštala od Bojana Mirkovića (34), koji je ubijen u sačekuši u novobeogradskom naselju Belvil, policija je ušla u trag ubici.

Policija je otkrila ko su egzekutori koji stoje iza ubistva Bojana Mirkovića, koji je bio blizak škaljarskom klanu, kao i likvidacija Ljubomira Markovića Kiće (39), jednog od vođa navijačke grupe „alkatraz“ i Aleksandra Šarca (35), člana međunarodne pljačkaške bande „Pink panteri“.

- Reč je o trojici egzekutora, od oko 20 godina, koji pripadaju novoj kriminalnoj grupi iz Beograda ponikloj na tribinama, koja je bliska kavačkom klanu i ima podršku pojedinaca iz policije. Oni su unapred dobili po 5.000 evra i određenu količinu kokaina za ove zločine, ali se svoj trojici posle odrađenog „posla“ izgubio svaki trag! - kaže izvor blizak istrazi, piše Alo.

Izvor navodi da je Kića poznavao svog ubicu i da je zbog toga pokušao da pobegne kada ga je video, jer je znao da je došao da ga ubije.

- Kićin dželat je 1. novembra 2019. pao u Grčkoj sa lažnim dokumentima. Pušten je jer za njim nije bila raspisana poternica, a ubrzo mu se izgubio trag, kao i Lazaru Iliću (23) iz Kraljeva, koji je ubio Aleksandra Šarca. Ilić je povezan sa tribinama iste navijačke grupe, a pretpostavlja se da ga je ubila ekipa koja je i naručila likvidaciju!

Zadatak nije obavio kako treba, pa su nalogodavci danima strepeli da li će se Šarac probuditi iz kome i progovoriti, a povrh toga je dozvolio da bude identifikovan - navodi naš sagovornik i dodaje da su kamere zabeležile Bojanovo ubistvo u garaži zgrade „Jorgovan“ u naselju Belvil.

Policija utvrđuje ko su ljudi koji su nedavno sami dali otkaze i otišli iz MUP-a, jer se sumnja da su pomogli novom klanu da ojača. Ukoliko se utvrdi da su umešani u nastajanje ovog brutalnog kriminalnog klana, svi će odgovarati na sudu.

Kako saznajemo, Bojan je izvesno vreme bio dobar sa vođom novog kriminalnog klana iz Beograda, ali su se posvađali i razišli.

- Sumnja se da je ova grupa organizovala njegovo ubistvo. Bojan se pre smrti bavio obezbeđenjem lokala u Beogradu. Njegov ubica je identifikovan na osnovu snimaka nadzornih kamera i u toku je potraga za njim - ističe naš izvor.

Kurir.rs/Alo

Foto Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track