UHAPŠEN MUŠKARAC (55) IZ LOZNICE: Optužio policajca da je bacio CRNU MAGIJU da mu se ubije sin! PRETIO I SMRĆU
Foto: Dado Đilas

nezapamćen slučaj

UHAPŠEN MUŠKARAC (55) IZ LOZNICE: Optužio policajca da je bacio CRNU MAGIJU da mu se ubije sin! PRETIO I SMRĆU

Crna Hronika -

Policijsko zadržavanje do 48 sati određeno je meštaninu Lešnice M.P. (55) koji je osumnjičen da je smrtne pretnje uputio policajcu R.C. koga je optužio da mu mu je bacio crnu magiju da izgubi sina.

Osumnjičeni je priveden i nakon toga odveden na pregled u bolnicu. Trenutno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi, saznaje "Kurir" u policiji.

- Prošle sedmice je u porodičnoj kući u Lešnici samoubistvo izvršio sin osumnjičenog. Zbog tragičnog događaja pretio je po komšiluku, pa i jednom policajcu, optuživši ga da mu je to podmetnuo odnosno da je "ugatao" da se njegov sin odluči na takav korak. Protiv osumnjičenog sledi krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti i izrečenih pretnji službenom licu, a sada se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa u Beogradu. Prema dosadašnjim informacijama osumnjičeni nije ranije pravio slične probleme, a verovatno je tragičan događaj bio okidač da ovako reaguje - kaže nam sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

Osumnjičeni muškarac, prema nezvaničnim informacijama, govorio je i ranije kako sumnja da mu neko preko vračara "gata" kako mu posao ne bi najbolje funkcionisao.

Nadležni će odlučiti da li će ovaj slučaj ići u redovnu proceduru ili će osumnjičenom odrediti upućivanje na lečenje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track