DOBRIVOJE ŠOKIRAO LEKARE Tvrdio da je popio sonu kiselinu jer je to uradila i njegova supruga, a onda je usledilo JEZIVO PRIZNANJE
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

neverica u kliničkom centru

DOBRIVOJE ŠOKIRAO LEKARE Tvrdio da je popio sonu kiselinu jer je to uradila i njegova supruga, a onda je usledilo JEZIVO PRIZNANJE

Crna Hronika -

Kako se sumnja, Ljubinku P. (61) brutalno je pretukao njen nevenčani suprug, Dobriboje D. (61) iz Kragujevca. Ona je preminula, najverovatnije od povreda koje je zadobila tom prilikom.

Kako Kurir saznaje, Dobrivoje se nakon toga pokušao da izvrši samoubistvo sonom kiselinom javio u Klinički centar Kragujevac , a policiji je rekao da se i Ljubinka ubila na isti način i da on nije kriv.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, starica je zadobila teške povrede od batina koje su mogle da dovedu do smrti, ali će sve biti jasnije nakon obdukcije koju je tužilac naložio. Istraga je u toku. Dobrivoje je u pritvoru i sumnjiči se za ubistvo.

Dobrivoje D. je međutim ubrzo nakon toga, prema nezvaničnim informacijama, izjavio da je pretukao vanbračnu suprugu i da je ona izdahnula od zadobijenih povreda.

Žena je nađena mrtva u kući osumnjičenog, ali mrtvozornik nije mogao da se izjasni o uzroku smrti, pa je dat nalog za obdukciju. Osumnjičeni je zadržan zbog krivičnog dela ubistva.

Kurir.rs/B.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja