određeno zadržavanje do 48 sati

POGLEDAJTE KAKO POLICAJAC PLJAČKA TRAFIKU U ZRENJANINU: Kolege ogorčene, strpale ga iza rešetaka VIDEO

Crna Hronika -

Policija u Zrenjaninu uhapsila je policijskog službenika F. S. (22) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice jedne trafike pokušao da uzme novac.

Pljačka sa snimka se dogodila juče u 9 časova u Zrenjaninu, a vidi se kako F. S. prilazi trafici i vadi pištolj iz džepa, a potom i odnosi novac, koji mu je radnica predala.

Kako nezvanično saznajemo, on je odnedavno u policiji. Kolege za Kurir kažu da ih je obrukao.

foto: Printscreen

- Bruka za policiju, niko ne zna tačno šta je motiv, ali verujemo da će i to istragom da se utvrdi. Što je najgore, to nije prva trafika. Stavljaju mu se na teret dve oružane pljčke i jedna u pokušaju - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da dodao da je mladić kome se na teret stavlja razbojništvo ubrzo uhapšen.

- Operativnim radom inspektori su ubrzo identifikovali osumnjičenog. Tome su doprinele sigurnosne kamere koje su zabeležile njegovo kretanje nakon pljačke. Nakon identifikacije on je ubrzo uhapšen - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Niko od radnica opljačkanih lokala nije povređen ali su uplašene. Zasad se ne zna koliko je tačno novca odneto jer je predmet istrage, ali se pretpostavlja da je reč o manjoj sumi.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadrževanje u okviru kog će biti priveden u Tužilaštvo u Zrenjaninu i kako nezvanično saznajemo pretpostavlja se da će mu nakon toga na predlog tužilaštva biti određen pritvor.

(Kurir.rs/ J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja