TROSTRUKO HAPŠENJE NARKO-DILERA U BEOGRADU: 1 pokušao da pobegne policiji, usledila potera u centru grada
Foto: Shutterstock

zaplenjeni heroin, spid, marihuana

TROSTRUKO HAPŠENJE NARKO-DILERA U BEOGRADU: 1 pokušao da pobegne policiji, usledila potera u centru grada

Crna Hronika -

Tokom prethodne noći u tri odvojene ali udružene policijske akcije u kojima su učestvovale policajci iz policijskih stanica Rakovica, Zvezdara, Voždovac ali i Interventna jedinica 92 uhapšena su tri muškarca kod kojih je pronađena različita droga.

U. M. (27) uhapšen je kada je policija pretresom njegovog stana u Miljakovcu pronašla plastičnu kesu u kojoj je bilo 200 grama amfitamina i isto toliko smese za uvećanje mase droge. U drugoj akciji u Kumodraškoj ulici uhapšen je B.B. (37) nakon kako nezvanično saznajemo policijske potere koja je počela u Bulevaru kralja Aleksandra.

- Policijska patrola je pokušala da zaustavi vozača "renoa" u Bulevaru međutim on je pobegao. Ubrzo su se kolegama sa Zvezdare pridružile kolege policijske stanice Voždovac ali i Interventna jedinica. Osumnjičeni je zaustavljen u Kumodraškoj ulici gde je takođe pokušao da pobegne. Naime, kada je zaustavljao vozilo pokušao je da udari policajca - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Srećom kako nam je objasnio vozilo je blokirano vozač je uhapšen, a na suvozačevom sedištu "renoa" kojim je B.B upravljao nađena je kesica u kojoj je bila praškasta materija za koju se sumnja da je heroin. U trećoj akciji koja se desila na Zvezdari uhapšen je N. Đ. (23) kod koga su pronađene pet kesica u kojima je bila marihuana.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja