SAČEKUŠA U NIŠU KAO OPOMENA: Komšije ranjenog Nišlije u strahu
Foto: M. S.

pucnjava u garaži

SAČEKUŠA U NIŠU KAO OPOMENA: Komšije ranjenog Nišlije u strahu

Crna Hronika -

Stanovnici Romanijske ulice u Nišu ozbiljno su uznemireni jer je sinoć oko 23 sata u klasičnoj sačekuši pucano na njihovog komšiju D.T. (33) koji je hicem iz pištolja pogođen u nogu.

Muškarac sa vatrenim oružjem ga je sačekao u javnoj garaži u ovoj ulici jer ga je odranije pratio.

- Kada je D. T. izašao iz svojih kola, maskiran muškarac je izašao iza jednog od stubova i pucao mu u noge. Kada je video da ga je pogodio, pobegao je iz garaže - navodi izvor upoznat s istragom.

D.T. je odmah prebačen u Klinički centar gde je operisan, a čeka ga još jedna operacija butine. On se sada nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.

foto: M. S.

Ova sačekuša je takozvana opomena, a za sada nije poznat motiv zbog koga je pucano.

Komšije koje su sinoć čule pucanjavu danas su u strahu.

- Stanujem u toj zgradi i prva pomisao je bila da je nekome eksplodirala guma. Kada sam video Hitnu pomoć i policiju bilo mi je jasno šta se događa. Malo smo u strahu što se to kod nas dogodilo jer opet je ovo miran kraj grada. Komšija koji je upucan ne stanuje u zgradi iznad garaže nego samo tu parkira auto - rekao nam je jedan od komšija koje smo zatekli u garaži.

Niška policija intenzivno traga za osobom koja je sinoć sa četiri ili pet metara pogodila D.T. U samoj garaži ima nekoliko izlaza, a osvetljenje je slabo.

D.T. inače ne pripada postojećim bandama u gradu i okolini, a u dosijeu ima samo par nekih ispada jer je između ostalog radio i kao obezbeđenje u niškim kafićima.

Postoje sumnje da je pucanj u nogu neki zaostao nesporazum iz prošlih vremena. Istražni sudija će danas da ispita D.T. kada će se verovatno znati više detalja o ovom incidentu.

(Kurir.rs/ M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja