NS POLICAJAC U FILMSKOJ AKCIJI: Uhvatio kradljivca na delu, evo po kojim radnjama je operisao! JOŠ JEDNA KRAĐA NA GRADILIŠTU
Foto: Beta/Dragan Gojić

mup u akciji

NS POLICAJAC U FILMSKOJ AKCIJI: Uhvatio kradljivca na delu, evo po kojim radnjama je operisao! JOŠ JEDNA KRAĐA NA GRADILIŠTU

Crna Hronika -

NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetdevetogodišnjeg Novosađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivičnih dela krađa.

Osumnjičenog je, u jednoj prodavnici, uhvatio na delu policijski službenik koji nije bio na dužnosti. Kod osumnjičenog je pronađena i roba za koju se sumnja da ju je, prethodno, ukrao u još dve novosadske prodavnice.

Uhvaćeni u pokušaju teške krađe na gradilištu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. N. (1989) iz ovog grada i T. D. (1981) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa u pokušaju.

Policija ih je uhvatila na delu, na jednom novosadskom gradilištu, dok su pokušavali da ukradu akumulatore sa agregata i gorivo iz kamiona. Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track