OGLASIO SE MUP POVODOM OKUPLJANJA U PAZARU: Odmah po prijavi izašli na lice mesta, razgovarali sa građanima
Foto: Filip Plavčić

saopštenje

OGLASIO SE MUP POVODOM OKUPLJANJA U PAZARU: Odmah po prijavi izašli na lice mesta, razgovarali sa građanima

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru, odmah po prijavi da više osoba postavlja metalnu ogradu na prilaznom delu puta gde se gradi Islamski centar, izašli su na lice mesta.

Policija je tu zatekla veći broj građana, koji kod sebe nisu imali oružje, i sa njima obavila razgovor na okolnosti njihovog okupljanja.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, niti prekršaja i da im se dostavi izveštaj, što je i učinjeno.

Tužilaštvo: Nema prekršaja

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru izašli su na lice mesta odmah nakon što je prijavljeno da više osoba postavlja metalnu ogradu na prilaznom delu puta gde se gradi Islamski centar. Policija je tu zatekla veći broj građana, koji kod sebe nisu imali oružje i sa njima obavila razgovor u vezi s okolnostima okupljanja. O tome je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, niti prekršaja i da im se dostavi izveštaj, što je i učinjeno.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track