EKSKLUZIVNO ZA KURIR SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Prvi put za javnost o slučaju koji je potresao Srbiju
Foto: Printscreen KURIR TV, Vladimir Šporčić

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU

EKSKLUZIVNO ZA KURIR SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Prvi put za javnost o slučaju koji je potresao Srbiju

Crna Hronika -

Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju za Kurir.

Biljana Mašić, supruga reditelja Mike Aleksića
Biljana Mašić, supruga reditelja Mike Aleksićafoto: Printscreen KURIR TV

- Biće šta će biti. Nemam komentar - rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga.

Inače, glumica koja je prijavila Aleksića za silovanje je naša mlada glumica Milena Radulović, koja je nakon što je proživela pakao otišla iz Mikine škole glumi i upisala FDU, gde je 2017. godine diplomirala u klasi upravo njegove supruge Biljane Mašić i to kao najbolji student.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd - navodi se u ranijem saopštenju MUP. Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ.

Takođe, da podsetimo, Milena Radulović je detaljno navela kroz koji pakao je prošla.

- Imala sam 17 godina kada me je silovao, u novembru 2012. Sve je pažljivo isplanirao. Govorio mi je da je to radio iz pedagoških razloga. Vodio je računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, u sobi pored one u kojoj su bili učenici. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Posle svega što sam preživela, prošla sam kroz različite faze. Pojavio se ogroman osećaj krivice. I kako da sve ispričam roditeljima?! Njegova manipulacija i ide ka tome da vam usadi ogroman osećaj odgovornosti, saučesništva, krivice. Zato sam odlučila da više ne ćutim. Ovo je stvar koja mora da se dovode do kraja - reka je Milena Radulović.

Kurir.rs/B. Travica - Foto: Nemanja Nikolić, Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja