POLICIJSKI PRESRETAČ ZAUSTAVIO ACU LUKASA: Vozio 113 na sat gde je ograničenje 80!
Foto: Prva TV Printscreen

prekšaj

POLICIJSKI PRESRETAČ ZAUSTAVIO ACU LUKASA: Vozio 113 na sat gde je ograničenje 80!

Crna Hronika -

Pevača Aleksandara Vuksanovića, zvanog Aca Lukas, zaustavila je sinoć policija oko 23.45 na auto-putu u visini Autokomande u Beogradu, pošto je vozio prebrzo, saznaje Kurir!

Kako Kurir saznaje, nakon zaustavljanja utvrđeno je da je vozilom upravljao estradni umetnik.

- Aci Lukasu sinoć je izmerena brzina kretanja od 113 kilometara na čas, na putu gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas. Policija je napravila zapisnik za prekšaj, ali drugih prekršaja nije bilo - kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, Aci Lukasu već je izrečena kazna od 60.000 dinara kazne jer je u nedelju uveče upravljao automobilom pod dejstvom alkohola. Tada je rečeno da će osim kazne dobiti i 14 kaznenih poena, kao i sedam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom. Tu odluku danas je doneo sudija za prekršaje, nezvanično saznaje Kurir.

Folk pevač je u nedeljju uveče odbio da se podvrgne alkotest kada su ga zaustavili policajci na Banjici, da bi potom pobegao. Organi reda su domah obavestili sve patrole o ovom incidentu i Lukas je brzo lociran i zaustavljen na teritoriji Rakovice. Tada su ga odveli u stanicu policije na Paliluli gde je ustanovljeno da je u krvi imao 0,95 promila alkohola.

- Priveli su me jer sam imao 0,95 promila alkohola u krvi. Podržavam rad naše policije, kao i svaki drugi građanin sam otišao i odradio šta treba da uradim. Sad ću kod sudije, sigurno ću da dobijem kaznu. Ne pravim razliku između drugih građana i sebe - pojasnio je Lukas tada za Pink.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track