BELIVUKA I MILJKOVIĆA CRNOGORSKA POLICIJA DRŽI NA OKU 24 SATA: Od njih je traženo da kažu razloge dolaska u ovu zemlju
Foto: Zorana Jevtić

sektor za borbu protiv organizovanog kriminala

BELIVUKA I MILJKOVIĆA CRNOGORSKA POLICIJA DRŽI NA OKU 24 SATA: Od njih je traženo da kažu razloge dolaska u ovu zemlju

Crna Hronika -

Pomoćnik direktora Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala Crna Gore i korupcije Zoran Lazović, kazao je da nema potrebe da se strahuje od prisustva državljana Srbije Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i Marka Miljkovića jer ih inspektori tog sektora "drže na oku" 24 sata.

Belivuk i Miljković saslušani su prekjuče u Specijalnom tužilaštvu u svojstvu svedoka oštećenih u predmetu protiv R. S. i M. J. za pripremanje njihove likvidacije u Tivtu.

Marko Miljković, Veljko Belivuk, Zatvor
foto: Dado Đilas

- Istog momenta kad smo saznali da su došli u Crnu Goru, mi smo sve uradili, doveli njih i njihove domaćine u Odeljenje bezbednosti (OB) Kotor, obavili informativne razgovore, tražili da nam kažu razloge dolaska. Ako nisu neprijatelji Crne Gore, nema potrebe da od bilo koga strahujemo. Belivuk i Miljković će biti pod prismotrom Sektotra za borbu protiv kriminala 24 sata i naravno da ćemo ih u svakom pokušaju sprovođenja kriminalne aktivnosti sprečiti - kazao je Lazović na zajedničkoj konferenciji za medije Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

On je rekao da nema potrebe strahovati od one strukture stanovništva koja pripada kriminalnim grupama, ako nemamo podatke da su negativno nastrojeni prema Crnoj Gori, pišu podgoričke "Vijesti".

- Crnu Goru niko neće zastrašiti, to vam odgovorno tvrdim - poručio je Lazović.

(Kurir.rs/ Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track