UŽIVO IZ VALJEVA S MESTA POŽARA U FABRICI NAMEŠTAJA Vatra u industrijskoj zoni, gorelo nekoliko proizvodnih hala KURIR TELEVIZIJA
Foto: Kurir Televizija

Požar je izbio oko 22 časa

UŽIVO IZ VALJEVA S MESTA POŽARA U FABRICI NAMEŠTAJA Vatra u industrijskoj zoni, gorelo nekoliko proizvodnih hala KURIR TELEVIZIJA

Crna Hronika -

VALJEVO - Veliki požar izbio je u proizvodnom pogonu fabrike nameštaja, koja se nalazi u Industrijskoj zoni u Valjevu. Prema prvim informacijama nema povređenih ni stradalih, a uzrok požara u jednom od proizvodnih pogona ove kompanije za proizvodnju nameštaja nije poznat.

Požar je izbio oko 22 časa u prigradskom naselju Gorić. Velika količina dima sinoć je prekrila okolinu.

Vatrogasci su i jutros u fabričkom krugu i rade na dogašivanju požara. Za Kurir televiziju o trenutnom stanju na mestu sinoćnjeg požara govorio je Milan Nikolić, komandant Vatrogasno-spasilačke brigade.

pozar, Valjevo, fabrika
foto: Kurir Televizija

U gašenju požara noćas je učestvovalo trideset vatrogasaca Vatrogasno spasilačke jedinice Valjevo sa osam vatrogasnih vozila.

Požar je velikih razmera, vatra je zahvatila nekoliko proizvodnih hala, a u pomoć su priskočili vatrogasci i vozila valjevskog "Krušika", kao i vozila komunalnih preduzeća Vidrak i Vodovod, javljaju Kolubarske.

Proizvodni pogon te fabrike do pre sedam godina se nalazio u centru grada, posle čega je celokupna proizvodnja preseljena u Industrijsku zonu u Goriću, u halu površine oko 11.000 kvadrata.

(Kurir.rs/Kolubarske)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track