VELIKA AKCIJA HAPŠENJA KAVČANA NA JAHORINI: Supruga navodnog vođe klana Tamara Zvicer nije među privedenima
Foto: Shutterstock, Printscreen

novi detalji

VELIKA AKCIJA HAPŠENJA KAVČANA NA JAHORINI: Supruga navodnog vođe klana Tamara Zvicer nije među privedenima

Crna Hronika -

Nekoliko visokopozicioniranih članova jednog kriminalnog klana uhapšeno je tokom prethodne noći na Jahorini u jednom tamošnjem hotelu.

Pojedini beogradski mediji prethodno su objavili da je među uhapšenima i Tamara Zvicer, supruga navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, ali se ta informacija pokazala kao netačna. Tamara Zvicer se prema saznanjima Kurira nalazi na Jahorini, ali nije privedena.

Vijesti navode da su na Palama uhapšeni crnogorski državljani Milan Kršić za koga tvrde da je u pitanju telohranitelj visokopozicioniranog člana kavačkog klana. Takođe su uhapšeni Filip Roganović i Boban Sjekloća.

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, postala je poznata kad je u poslednjem momentu spasla život svom mužu prilikom atentata na njega u Ukrajini.

Detalje ovog napada objavio je ukrajinski portal "Detektiv-info". Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

Inače, Tamara Zvicer je crnogorskoj policiji poznata odavno. I nju su 2016. pokušali da ubiju, a za to je bio osumnjičen Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik škaljarskog klana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track