DETALJI FILMSKE POTERE KOD VRNJAČKE BANJE: Policajci uzvratili vatru na hice, pa presreli automobil, u toku intenzivna istraga
Foto: Kurir

Na lokalnom putu u Novom Selu privedena dvojica

DETALJI FILMSKE POTERE KOD VRNJAČKE BANJE: Policajci uzvratili vatru na hice, pa presreli automobil, u toku intenzivna istraga

Crna Hronika -

VRNJAČKA BANJA - Na lokalnom putu u Novom Selu, nedaleko od Vrnjačke Banje, u četvrtak uveče oko 20 sati došlo je do pucnjave.

Osobe koje su bile u audiju, iz još nepoznatog razloga i pod još nerazjašnjenim okolnostima, zapucale su iz vatrenog oružja na pripadnike policije.

Tom prilikom niko nije povređen, a kako pišu Večernje novosti pozivajući se na nezvanične izvore, policija je uzvratila vatru.

Usledila je prava filmska potera, ali su ubrzo pripadnici policije uspeli da presretnu, kako se pretpostavlja ukradeni audi, i uhapse dvojicu muškaraca koji su se nalazili u automobilu.

Oružje iz kojeg je pucano, nezvanično, još nije pronađeno, iako su mediji ranije preneli da je nađen pištolj.

Uhapšeni muškarci iz audija privedeni su u policijsku stanicu u Vrnjačkoj Banji, o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo i u toku je intenzivan operativni rad na rasvetljivanju svih okolnosti pod kojima su se pucnjava, a potom i policijska potera dogodili.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track