NAKON SVAĐE BRAZILCU ISPALIO METAK U STOMAK: Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje kuvara na Zvezdari
Foto: Ana Paunković

detalji istrage

NAKON SVAĐE BRAZILCU ISPALIO METAK U STOMAK: Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje kuvara na Zvezdari

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Srđana D. (45) zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je S. D. početkom februara u blizini šume na Zvezdari hicem iz pištolja ranio muškarca (36) u predelu stomaka i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Prema saznanjima Kurira teško ranjeni muškarac je državljanin Brazila Adrijano Rudiger Boja koji je po profesiji kuvar i živi u Srbiji. Brazilac inače ima uredan privremen boravak u Srbiji i nema dosije.

Pucnjavi je navodno prethodila kraća svađa.

Srđan i Adriano su se prema nezvaničnim informacijama sukobili u Zvezdarskoj šumi zbog "tuarega" koji je Brazilcu dopremljen iz Nemačke i novca koji se nalazio u njemu.

Državljanin Brazila, iako teško ranjen, odvezao se do zgrade u kojoj stanuje, a potom izgubio svest. Supruga ga je odvezla u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs/J.R./Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track