NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U KRAGUJEVCU: Kao jedan od mogućih motiva ubistva navodi se osveta
Foto: Kurir, Facebook

ispaljeno nekoliko hitaca

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U KRAGUJEVCU: Kao jedan od mogućih motiva ubistva navodi se osveta

Crna Hronika -

Nikola Zečević Zeka (38), koji je sinoć ubijen u Glavnoj ulici u Kragujevcu, navodno je likvidiran iz osvete.

Prema određenim indicijama, upravo je Zečević čovek koji je pre desetak godina upucao sina vlasnika jedne menjačnice, te je moguće da je reč o osveti.

Podsetimo, prema nezvaničnim tvrdnjama izvora iz MUP-a, ubica je večeras sačekao Zečevića u Glavnoj ulici u Kragujevcu i na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak. Nastradali čovek živeo je u neposrednoj blizini tako da se pretpostavlja da je napadač dobro poznavao njegovo kretanje. Zečević je na licu mesta davao znake života, ali je preminuo na putu ka Kliničkom centru Kragujevac.

Nikola Zecevic
foto: Facebook

Kako se moglo čuti na licu mesta ubica je pobegao sporednom ulicom, gde su ga sačekali saučesnici i odvezli sa mesta zločina.

Inače, kragujevčanin Zečević slovio je za žestokog momka i bio je navodno umešan u nekoliko pucnjava. Pre nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate menjačnice u gradu, posle čega se momak dugo oporavljao i imao posledice. Na njega je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu. Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena" u centru grada.

(Kurir.rs/B.Đ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track