NOVI DETALJI PUCNJAVE U SVILAJNCU: Jedan muškarac primio metak u stopalo i potkolenicu, obračun osoba iz KRIMOGENE SREDINE
Foto: Rina

intenzivna potraga

NOVI DETALJI PUCNJAVE U SVILAJNCU: Jedan muškarac primio metak u stopalo i potkolenicu, obračun osoba iz KRIMOGENE SREDINE

Crna Hronika -

Policija intenzivno traga za muškarcem koji je sinoć u svom stanu u Svilajncu zapucao na četiri osobe koje su došle kod njega da se obračunaju. On se nalazi u bekstvu, dok je muškarac koji je ranjen u pucnjavi u bolnici u Kragujevcu i nije životno ugrožen.

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u Svilajncu kod Jagodine došlo je do obračuna i pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba.

Kako se sazanaje, muškarac je primio metak u stopalo i u potkolenicu. On je zadobio teške telesne povrede zbog kojih se nalazi u bolnici.

Prema saznanjima u stanu u kome se desila pucnjava bilo je više osoba, a kako se sumnja četiri lica došla su kako bi se obračunala sa muškarcem koji tu živi.

Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je u pitanju obračun osoba iz krimogene sredine.

Policijska istraga ovog obračuna još je u toku, a policija je skinula snimke sa sigurnosnih kamera u blizini ovog stana kako bi ušla u trag pucaču.

Sumnja se da je on pucao u samoodbrani, međutim zvaničnih informacija o ovom obračunu još nema.

Više javno tužilaštvo u Jagodini preuzelo je ovaj slučaj.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja