MONSTRUMI: Principi čestitali Maretu rođendan iza rešetaka! Sramna bakljada pored prekrečenog murala u Kotežu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Psihopate

MONSTRUMI: Principi čestitali Maretu rođendan iza rešetaka! Sramna bakljada pored prekrečenog murala u Kotežu! (FOTO)

Crna Hronika -

Marku Miljkoviću, jednom od vođa razbijenog klana Veljka Belikvuka, navijači Principa su sramnim transparentom čestitali rođendan i to pored grafita koji se nalazi u blizini kuće Zdravka Radojevića, jedne od žrtava ove kriminalne grupe.

sramna čestitka
sramna čestitkafoto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, mural posvećen Radojevićevom preminulom bratu su posle Zdravkove smrti pripadnici "Principa" prekrečili i nacrtali grafit svoje navijačke grupe! Koliko su "Principi" beskrupulozni govori i njihov najnoviji postupak. Naime, deo grupe koji se nalazi na slobodi svakodnevno pruža podršku uhapšenim vođama, a sada su otišli i korak dalje sramnom čestitkom i bakljadom za Mareta.

podrška uhapšenima
podrška uhapšenimafoto: Printscreen/Instagram

- Još volimo te zar neko može to da zabrani, da si gori, da najgori si, mi smo na tvojoj strani! Srećan rođendan našem bratu Miljković Marku! -napisano je na transparentu koji je postavljen u Kotežu.

uništeni mural
uništeni muralfoto: Kurir

Podsetimo, klan Belivuka i Miljkovića tereti se za četiri ubistva među kojima je i likvidacija Zdravka Radojevića iz Koteža, a protekle subote smo imali priliku i da vidimo jezive fotografije na kojima su osakaćena tela žrtava. Belivuk i Miljković, kao i članovi njihove grupe nalaze se u pritvoru od hapšenja 4. februara. Sumnja se da je Miljković i lično učestovovao u ovim ubistvima, a navodno je zbog svoje brutalnosti bio poznat i po nadimku Mesar.

Kurir.rs/Printscreen Instagram, Dado Đilas, Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja