DOĐI KOMŠO NA JEDNU MASAŽU SA HEPIENDOM: Isplivali KOMIČNI DETALJI hapšenja deke makroa iz Novog Sada i njegovih mušterija
Foto: MUP Srbije

stanari u neverici

DOĐI KOMŠO NA JEDNU MASAŽU SA HEPIENDOM: Isplivali KOMIČNI DETALJI hapšenja deke makroa iz Novog Sada i njegovih mušterija

Crna Hronika -

Novosađanin Drago P. (79) koji je uhapšen zbog sumnje da je od 2017. godine vrbovao i iskorištavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim salonima za masažu, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, poznat je od ranije policiji koja ga je mesecima pratila i prikupljala dokaze protiv njega.

Policija je pre nekoliko dana izvela raciju u nekoliko neprijavljenih salona za masažu od kojih se jedan nalazio na svega stotinak metara od sedišta novosadske Policijske uprave u ulici Pavla Papa u trošnoj kući na kojoj nije stajao nikakav natpis.

- Duže vremena pratimo tu lokaciju na osnovu prijave jednog momka koji je tu došao na masažu zbog sportske povrede. Potražio je putem oglasa ko radi sportske masaže i nasumice naleteo na kontakt telefon baš tog "’salona"’. Kad je otišao tamo bilo mu je malo sumnjivo jer je čitav objekat u veoma lošem stanju, ali mu je sumnje odagnao jedan prijatan gospodin koji ga je dočekao i rekao mu da se raskomoti u sobi u kojoj je bio samo krevet za masažu. Pomislio je u prvi mah da će ga on masirati, međutim, iz susedne prostorije se pojavila naga žena i on se odmah obukao, izašao napolje i obavestio policiju – priča izvor blizak istrazi.

Kaže i da je ta lokacija bila pod prismotrom određeno vreme i da su se sumnje svih potvrdile nakon čega je uhapšen osumnjičeni.

Novosađanin koji živi u komšiluku kaže da je tamo bilo jako prometno 2019. godine i da su viđali puno mušterija koje su se smenjivale na svakih sat vremena i nekoliko žena koje su tu dolazile.

- Nikome nije bilo jasno šta se tu dešava, ali smo samo mogli da pretpostavimo. Meni, iskren da budem, nije delovalo da su te ženice tu prisilno pa niko od komšija nije ni pomislio da prijavljuje nešto, a da je bilo sumnjivo, bilo je. Kao, salon za masažu, bez ikakve table u trošnoj kući, na kojoj je samo kamera sa ulice i izbijen ulaz kako bi se direktno sa ulice ulazilo u "salon", a ne u dvorište - priča sagovornik.

"Nemojte molim vas reći mojoj ženi"

Na policijskom snimku racije na nekoliko lokacija u Novom Sadu vidi se snimljena čak i jedna "mušterija".

- Videli smo da se okolo šetaju neki momci, zagledaju i pričaju telefonom, a tek kasnije smo shvatili da su to policaijci u civilu. Koliko je bilo zastrašujuće kad su se odjednom sjatili policajci sa maskama i počeli da obijaju vrata od salona, toliko je bilo smešno kad su izvodili jednu golu "mušteriju" koja je onako u čudu navlačila gaće i vikala: "Nemojte molim vas reći mojoj ženi! Ja sam na poslu" - priča za Novosađanka koja je bila svedok prepada policije.

Dodaje da je tu često viđao nekog muškarca koji je, bar tako deluje, nešto nadzirao i stalno se svađao sa radnicima "Čistoće" koji su ostavljali kontejner ispred te kuće, pa ga je on sklanjao i govorio da tu mora biti prazno parking mesto.

- Jednom sam ga sreo i video kako prevlači taj kontejner preko ulice i upitao ga zašto to radi, a on mi je rekao: "Ništa se ti ne sekiraj komšo, nije red da ispred salona bude kontejner. Ako si za, možeš i ti na jednu masažu sa hepiendom". Zbunio sam se iskren da budem, ali kad su mi proradile vijuge, shvatio sam šta mi je nudio i samo sam se okrenuo i otišao - priseća se komšija nepristojne ponude.

Dodaje da u poslednje vreme u salonu u Pap Pavlovoj ulici nije bilo toliko frekventno, ali da je posle čuo da je vlasnik salona otvorio još nekoliko sličnih objekata širom grada ne bi li odagnao sumnje i malo rasteretio prvobitnu lokaciju.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track