OSUMNJIČENI ZA TEŠKU NESREĆU U KOJOJ JE STRADAO PETOGODIŠNJAK PLAKAO NA SASLUŠANJU: Bolje da sam ja umro, šta će mi život!
Foto: Printscreen Facebook

osnovno tužilaštvo u požarevcu

OSUMNJIČENI ZA TEŠKU NESREĆU U KOJOJ JE STRADAO PETOGODIŠNJAK PLAKAO NA SASLUŠANJU: Bolje da sam ja umro, šta će mi život!

Crna Hronika -


Stefan M. na saslušanju je izjavio da nije video dečaka kada je krenuo u rikverc uskom ulicom u kojoj je bilo organizovano slavlje

Stefan M. (23) koji je uhapšen zbog sumnje da je izazvao nesreću u kojoj je u nedelju uveće na proslavi punoletstva svog ujaka u Požarevcu poginuo petogodišnji A. B. izjavio je na saslušanju da nije video dečaka kada je pokušao da uparkira svoj automobil.

Kako Kurir saznaje, Stefanu M. koji je posle nesreće u teškom psihičkom stanju, nekoliko puta je ukazivana lekarska pomoć.

- Sve vreme je plakao, ponavljao je neprekidno "bolje da sam ja umro, šta će mi život". U teškom je psihičkom stanju, nije ni jeo, ni pio a ni spavao od kako se nesreća dogodila - kaže izvor Kurira.

Aleksandar B., Požarevac, nesreća
foto: Facebook Printscreen

Nesreća se dogodila u uskoj ulici u kojoj je bila organizovana proslava punoletstva. Kada je Stefan M. ušao u ulicu, navodno, slavljenik mu je rekao da mora da se vrati unazad.

- Krenuo je u rikverc jer je ulica toliko uska da nije mogao da se okrene u njoj. Kako je ispričao tokom saslušanja, nije video decu niti bilo koga iza automobila - kaže izvor Kurira iz istrage.

Nesreća se, kako dodaje, dogodila nepunih desetak metara kasnije.

Pretučen

Gosti ga linčovali

Stefan M., kako saznajemo, na proslavu punoletstva došao je sa svojom devojkom, kod njenih prijatelja. Posle teške nesreće u kojoj je nastradao sestrić slavljenika, gosti sa proslave, pretukli su osumnjičenog i njegovu devojku.

- Gosti, kada su videli šta se dogodilo, nasrnuli su na njih dvoje. Ko zna šta bi se dogodilo da policija nije brzo stigla - otkriva izvor Kurira.

Gvozden Grgur
foto: Marina Lopičić

Osumnjičeni za nesreću juče je u prisustvu svojih advokata Gvozdena Grgura i Vladimira Savića izneo svoju odbranu.

- Naš branjenik je izneo odbranu pred postupajućim zamenikom Osnovnog javnog tužioca. Do detalja je opisao kako se odigrao nesrećni događaj. On je izjavio da je preduzeo sve radnje koje je morao preduzeti kada je započeo kretanje svojim vozilom unnazad. Nažallost dete nije mogao da vidi jer se nalazilo iza vozila i nije mu bilo u vidokrugu - rekao je Grgur za Kurir i potvrdio naša saznanja da je Stefan M. u teškom psihičkom stanju:

- Jako ga je pogodilo sve što se dogodilo i u velikom je šoku. Tačno je i da mu je nekoliko puta ukazivana medicinska pomoć - dodao je advokat Gvozden Grgur.

Inače, istragom je utvrđeno da nije imao alkohola u krvi. Posle saslušanja, sud mu je odredio pritvor kako ne bi uticao na svedoke i zbog opasnosti od bekstva.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Printscreen, Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track