Najnovije vesti

ŠOK OBRT! Sumnja se u ispravnost dokaza koje je Danijela podnela PROTIV LEČIĆA optužujući ga za silovanje! Evo šta sad sledi
Foto: Zorana Jevtić, Beta/ Teodora Milovanović

provera

ŠOK OBRT! Sumnja se u ispravnost dokaza koje je Danijela podnela PROTIV LEČIĆA optužujući ga za silovanje! Evo šta sad sledi

Crna Hronika

Isplivali su novi detalji iz slučaja glumice Danijele Štajnfeld i glumca Branislava Lečića koji totalno menjaju tok istrage.

Naime, Danijela Štajnfeld će se naći pred sudskim veštacima na zahtev Višeg javnog tužilaštva, a razlog je navodno to što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta "Kolumbija", kako mediji tvrde, nije validna u našem pravosuđu.

Advokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna i da ne može da, kako kaže, svako donese šta hoće i da "navede da je to dokaz".

- Mora da se proveri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovani i da li imaju status sudskih veštaka, u šta sumnjam. Vrlo je verovatno da će se Danijelino veštačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to pre podizanja optužnice protiv Branislava Lečića - izjavio je on.

Takođe, psihijatrijskom ispitivanju će biti podvrgnut i, kako se tvrdi, srpski glumac Branislav Lečić koga je glumica optužila.

- Tražiće se da Lečić razgovara sa veštacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju - kaže izvor za pomenuti mediji.

Inače u toku je predistražni postupak, a Branislav Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

 Kurir.rs/Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...