Najnovije vesti

NOVI DETALJI U SLUČAJU SRBINA LAŽNOG DOKTORA: Uništavao žene u iznajmljenim stanovima, intervencije mu koštale oko 400-500 evra!
Foto: Shutterstock

uhapšen naš državljanin

NOVI DETALJI U SLUČAJU SRBINA LAŽNOG DOKTORA: Uništavao žene u iznajmljenim stanovima, intervencije mu koštale oko 400-500 evra!

Crna Hronika
14:33h

Srbin (33) koji je uhapšen u Beču jer se lažno predstavljao kao doktor i izvodio estetske intervencije nakon kojih su pojedine klijentkinje završile u bolnici, tretmane je radio u stanovima koje je iznajmljivao preko popularne aplikacije AirBnb.

Prema navodima portala, žena koja je povređena tokom zatezanja lica nitima, upravo je povređena u stanu koji je lažni doktor iznajmio preko aplikacije.

- On je iznajmljivao stanove preko Airbnb-ija i tu vršio svoje estetske tretmane. Zanimljivo je da se na mrežama predstavljao kao Bjuti dok, a da su cene koje je isticao bile višestruko niže od uobičajenih. Naprimer, intervencija koja kod zvaničnih estetskih hirurga košta 3000 evra, kod Srbina je koštala između 400 i 500 evra - navodi izvor austrijskih medija.

Da podsetimo, Srbin, koga su mediji nazvali "kasapin", uhapšen je nakon što ga je žena prijavila da joj je isekao lice, stavio šavove, ali da konci koji je trebalo da nestanu nikada nisu nestali.

- On je rođen u Austriji, savršeno govori nemački jezik, ali ne poseduje nikakvo medicinsko obrazovanje - utvrdila je policija.  

(Kurir.rs/J.I./ Oe24 Foto Shutterstock)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...