PALI RAZBOJNICI POSLE 12 GODINA: Lopovi iz Smedereva već robijali, od nesrećne porodice ukrali 9.000 evra!
Foto: Shutterstock

hapšenje

PALI RAZBOJNICI POSLE 12 GODINA: Lopovi iz Smedereva već robijali, od nesrećne porodice ukrali 9.000 evra!

Crna Hronika -

Smederevska policija posle 12 godina rasvetlila je zločin u Skobalju i uhapsila četvoricu muškarac iz Bora i Zaječara, osumnjičene da su upali i opljačkali kuću deviznog penzionera Dragana Mitrovića, koji je posle mučenja preminuo od srčanog udara!

Kako je saopšteno, lisice na ruke stavljene su S. T. (42) i B. T. (38) iz Zaječara, kao i D. M. (35) i S. D. (39) iz Bora, zbog sumnje da su, sa još jednim muškarcem iz Kruševca za kojim se još uvek traga, u noći između 4. i 5. januara 2009. godine pokrali porodicu Mitrović.

- Upali su u dvorište Mitrovića, lancem zadavili njihovog psa čuvara, pa ušli u kuću bračnog para koji je spavao. Nesrećne ljude su vezali i maltretrirali, sve vreme im tražeći da kažu gde je novac i dragocenosti - priča izvor:

- Dragan, koji je imao pejsmejker, od pretrpljenog straha je u pola maltretiranja preminuo, a lopovi su nastavili premetačinu po kući. Oni su iz dušeka, koji su rasekli nožem, uzeli zlatni nakit i 9.000 evra, nakon čega su pobegli.

Draganova supruga Draginja, uspela je da se oslobodi i priđe mužu, ali on je već umro.

- Obdukcija je pokazala da je on definitivno umro od srčanog udara - navodi izvor i dodaje da je pokojni penzioner nekada radio u "Mercedesu". Sudija za prethodni postupak je S. T, B. T. i D. M, na predlog višeg javnog tužioca u Smederevu, odredio pritvor do 30 dana, dok će S. D, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu:

- Neki od njih su tokom ovih godina već bili na izdržavanju kazne zbog drugih krivičnih dela - dodao je izvor.

Kurir.rs/ J.I./ Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track