PRIJEPOLJKA PRIZNALA DA JE UGUŠILA SVOJE NOVOROĐENČE? Stavila bebu u kesu i bacila je u kontejner! Jezivi detalji čedomorstva
Foto: RINA

strašno

PRIJEPOLJKA PRIZNALA DA JE UGUŠILA SVOJE NOVOROĐENČE? Stavila bebu u kesu i bacila je u kontejner! Jezivi detalji čedomorstva

Crna Hronika -

Majka iz Prijepolja koja je osumnjičena da je pre dva dana usmrtila svoje, tek rođeno dete i zatim ga bacila u kontejner, priznala je zločin, nezvanično saznaje "Kurir" iz izvora bliskih istrazi.

Prema ovim saznanjima, ona je tokom saslušanja rekala da je kesom ugušila svoje novorođenče a zatim njegovo telo odnela i bacila u kontejner. Ispričala je i da je svo to vreme bila sama u kući i da joj niko nije pomagao.

Telo mrtvog novorođenčeta nađeno je u sredu u jednom kontejneru u naselju Hašimbegovića polje u Prijepolju a potraga je pokrenuta pošto je majka zbog ginekoloških tegoba zatražila pomoć lekara. Kada su lekari ustanovili da se žena porodila a da bebe nema, pokrenuta je potraga, telo bebe je nađeno, a zatim je u bolnici utvrđeno da je beba mrtva. Izvršena je obdukcija tela bebe kojom je utvrđeno da je dete rođeno živo, da je smrt nastupila gušenjem pa je majci koja je osumnjičena za teško ubistvo određeno zadržavanje. Majka je posle izlaska iz bolnice u Prijepolju sprovedena u Užice a sudija za prethodni postupak danas će odlučiti da li će osumnjičenoj biti određen pritvor.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track