POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE KOD BRUSA: Mališan (5) hteo da gleda ribe pa upao u vodu, celo selo ga OPLAKUJE! Hteo samo da se poigra
Foto: Nemanja Nikolić

tužno

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE KOD BRUSA: Mališan (5) hteo da gleda ribe pa upao u vodu, celo selo ga OPLAKUJE! Hteo samo da se poigra

Crna Hronika -

Dečak D. S. (5) iz Velike Grabovnice kod Brusa se, prema priči rođaka, utopio u malom ribnjaku koji pripada komšijama i udaljen je oko 100-ak metara,

Prethodno je više puta pokušavao da dođe do malog bazena sa ribama, iako nije imao običaj da se ranije igra tamo. U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu potvrđeno je da istražuju sve okolnosti koje su dovele do strašne nesreće.

- Stvarno koliko se zna nije ranije odlazio do tog ribnjaka, a tog dana više puta je pokušao da otrči, dete kao dete, htelo je verovatno da gleda ribe i da se poigra. Da bi ga sprečili da i dalje pokušava, porodica je privezala kanapom kapiju, ali verovatno da je, kako se sumnja, dete uspelo da se provuče ispod - pričaju rođaci porodice.

Poznanik porodice je prvi shvatio šta se dešava, skočio je u vodu, ali već je sve bilo kasno, dečaku nije bilo spasa, ispričao je nezvanično izvor.

- Dečaka su odvezli u Hitnu pomoć,ali tu su mogli samo da konstatuju najgore, da više nije živ - kaže nezvanično izvor iz sela.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

Pretpostavlja se da je mališan hteo da gleda ribe i da je tako, slučajno, upao u ribnjak.

Na žalost, sve je bilo kasno kada je nađen. Umesto da se raduju najsrećnijem hrišćanskom prazniku, Vaskrsu, porodica čeka nalaze obdukcije.

Roditelji D.S., otac S.S. i majka I.S. su očajni. Žive dugo u skladnom i srećnom braku, imaju još jednog, mlađeg sina. U zajednici žive i baba i deda. Otac, prema saznanjima radi kao automehaničar u servisu u susednom Aleksandrovcu. O tragediji koja je pogodila ceo bruski kraj piše se na društvenim mrežama. Objavljuju se potresne poruke.

Dečak se, pričaju u selu,redovno igrao u dvorištu. U domaćinstvu je živelo sa roditeljima,koji osim D.S,imaju i još jedno, mlađe dete, a tu žive i baba i deda.Složna porodica se pripremal da obeleži Vaskršnje praznike.

- Neka ga anđeli čuvaju, iskreno saučešće, kakva tuga velika - samo su neke od brojnih poruka koje su preplavile društvene mreže.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track