Najnovije vesti

ADVOKAT TINTOR O DOPUNI OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Ne menja se ništa u predmetu, ovo se redovno događa u postupku
Foto: Ana Paunković

jugoslav tintor

ADVOKAT TINTOR O DOPUNI OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Ne menja se ništa u predmetu, ovo se redovno događa u postupku

Crna Hronika

Krivično vanpretresno veće Višeg suda vratilo je Višem tužilaštvu optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića na ispravku.

Advokat Jugoslav Tintor rekao je da nije ništa neuobičajeno ukoliko je sud vratio tužiocu optužnicu da je ispravi ili dopuni, to je nešto što se redovno događa u postupku preispitivanja optužnice i ne vidim u tome ništa sporno. Tužilaštvu ostaje rok da po tom nalogu postupi i onda se optužnica ponovo vraća sudu na potvrđivanje.

- U tom smislu i obzirom da ne znam šta je tačna sadržina toga što je naloženo sama činjenica da je vraćen na ispravku ne menja ništa u predmetu - rekao je Tintor .

Što se tiče intervjua supruge okrivljenog Aleksića, Biljane Mašić koji je dala "Večernjim novostima", Tintor kaže da je to suštinski njeno viđenje svog supruga koje u svakom slučaju ne može biti objektivno obzirom na godine života koje je provela sa njim a i na činjenicu da sam tok postupka zavisi od dokaza, a ne od nečijeg viđenja okrivljenog.

- Mislim da je samo komentarisanje intervjua bespredmetno što se tiče mene kao branioca zastupnika žrtava. Svakako je možda za javnost interesantno da se upozna sa njenim viđenjem ovog događaja - naglasio je Jugoslav Tintor u izjavi.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...