Najnovije vesti

ŠOK SNIMAK! BAHATI VOZAČ UMALO UBIO POLICAJCA NA NOVOM BEOGRADU: Počelo kao rutinska kontrola, a onda je NASTAO HAOS
Foto: Kurir

LUDILO

ŠOK SNIMAK! BAHATI VOZAČ UMALO UBIO POLICAJCA NA NOVOM BEOGRADU: Počelo kao rutinska kontrola, a onda je NASTAO HAOS

Crna Hronika
18:42h

Policajac umalo nije izgubio glavu rano jutros u Ulici Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61, a sve je počelo prilično bezazleno, rutinskom kontrolom. Naime, dva policajca su na kružnom toku u 61. Bloku zaustavili su vozilo za čijim volanom je bio, ispostaviće se L. J. (18). 

Mladić je u početku poslušao naredebu policajca, koji su posumnjali da je pijan i hteli su da ga isključe iz saobraćaja. Tada je nastalo pravo ludilo. 

Još dok su bila otvorena vrata automobila, za koja se držao jedan od policajaca, mladić je naglo dodao gas i počeo da beži Ulicom Ivana Ribara ka Savi, dok je za sobom vukao policajca koji je ostao zakačen za vrata. 

Prilikom bekstva, mladić je bukvalno prešao preko drugog automobila i oštetio, a udarac je bio takav da je ličion na pucanj. Automobil se skoro prevrnuo i to na poicajca koji je ostao zakačen, ali se nekim čudom automobil nije prvrnuo na policajca koji bi sigurno poginuo. 

Umalo da ubije policajca
01:09

Umalo da ubije policajca

Pomahnitali vozač je bežao oštećenim automobilom još stotinak metara, a potom su on i suvozač izašli iz kola i pobegli u novobeogradske blokove. 

Na lice mseta su došle jake policijske snage koje su organizovale poteru za beguncima, a pojavila se i ekipa Hitne pmoći koja je pružila pomoć povređenom policajcu. 

policija
foto: Kurir

"Ne diraj ništa, ne diraj ništa!" čulo se dok su se policajci približavali optećenom vozilu koje je stajalo na travnjaku. 

Redakcija Kurira uputila je pitanja MUP Srbije o ovom doggađaju, ali odgovor nije stigao. 

Kurir.rs/M.Ž.L.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...