ČISTAČICA PRONAŠLA TELO PETRA SIMIĆA (82) U TOALETU POSLE 4 DANA: Ispovest ćerke čoveka preminulog na VMA
Foto: Printscreen Facebook

OTIŠAO ZBOG BOLA U STOMAKU

ČISTAČICA PRONAŠLA TELO PETRA SIMIĆA (82) U TOALETU POSLE 4 DANA: Ispovest ćerke čoveka preminulog na VMA

Crna Hronika -

Petar Simić (82) nestao je 1. maja na VMA, a njegovoj ćerki Maji četiri dana kasnije javljeno je da joj je otac preminuo i da su ga pronašli upravo u zgradi ove ustanove.

"Od kada sam dobila poziv da mi jave da mi je otac preminuo, nisam imala nikakve konkretne informacije. Tek kada sam otišla da vidim telo i da preuzmem njegove stvari, saznala sam da je moj otac pronađen u toaletu VMA", priča Maja.

Kako kaže, on je u ambulantu Hitne pomoći pri VMA otišao ujutru zbog bolova u stomaku. Knjižicu je predao u 8.40, da bi potom satima čekao hirurga.

Porodici je u 14.45 sati javio da i dalje nije primljen na pregled, bio je veoma ljut. Nakon toga izgubili su svaki kontakt sa njim jer mu se telefon ugasio.

"Ovo je stvarno nedopustivo. Četiri dana je njegovo telo bilo u toaletu. Tek ga je danas pronašla čistačica. Ja sam pored tog toaleta prošla dva puta i razmišljala da uđem da proverim da li je unutra, međutim, računala sam da je za pet dana neko ušao da ih očisti i da bi ga pronašao", dodaje ona.

I Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, postavljale i obaveštenja po zgradi ove ustanove, ni ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo.

Sa VMA su rekli da je pacijent upisan u 8.40 ujutru, ali da ne znaju šta se sa njim naknadno dogodilo. Nakon što je telo pronađeno, iz ove ustanove nismo dobili komentar.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track