UBICI SRPKINJE U BEČU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Komšije otkrile nove detalje krvave drame u Austriji! Odvajali dete od ubijene majke
Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

SUĐENJE U BEČU

UBICI SRPKINJE U BEČU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Komšije otkrile nove detalje krvave drame u Austriji! Odvajali dete od ubijene majke

Crna Hronika -

U Austriji se nastavlja suđenje muškarcu (42) poznatiji kao "Biervirt" koji je ubio bivšu partnerku Srpkinju Mariju M. (35) majku dvoje maloletne dece.

Marija M. je bila medicinska sestra, a brutalno ubistvo se dogodilo pred maloletnom decom. Kako navede tamošnji mediji njemu preti doživotna robija, međutim postoji mogućnost da za ovaj zločin, koji je potresao Beč, može da dobije samo tri grodine.

- Ukoliko se dokaže da je bio potpuno pijan u trenutku ubistva mogao bi da dobije samo tri godine - navode tamošnji mediji.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u zgradi zajednice u Beču-Brigitenau. Komšije su čule pucanj, a zatim je nekoliko njih i pozvalo policiju.

Kada je policija stigla neki od njih su videli i hapšenje muškarca koji je imao pištolj u rukama. Najpotresnije scene, prepričala je jedna komšinica, bila je kada je videla maloletno dete kako ga odvajaju od ubijene majke.

- Čula sam ga uplakanog kako doziva majku - rekle su tada komšije.

Inače, Marija je iza sebe ostavila ćerku od 12 godina, mlađeg sina oko dve godine. Za ubijenu ženu su svi imali samo reči hvale. Kako su komšije još ispričale ubijenu Srpkinju često su viđali u parku sa decom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track