ČABARKAPA OSUĐEN NA 13 GODINA I 6 MESECI ROBIJE: Proglašen krivim zbog pokušaja ubistva Karađorđa Subotića, Ljubinog bivšeg muža
Foto: Dragana Udovičić

iza rešetaska

ČABARKAPA OSUĐEN NA 13 GODINA I 6 MESECI ROBIJE: Proglašen krivim zbog pokušaja ubistva Karađorđa Subotića, Ljubinog bivšeg muža

Crna Hronika -

Aleksandar Čabarkapa, proglašen je krivim zbog 2 ubistva u pokušaju i krivičnog dela iznude u pokušaju i osuđen je na 13 godina i 6 meseci zatvora.

Čabarkapi se pred Višim sudom u Beogradu između ostalog sudilo za za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića bivšeg muža Ljube Pantovic, kao i još jednog Beograđanina, pod čiji automobil je pre više godina bila postavljena eksplozivna naprava. Sa Čabarkapom su nakon toga uhapšena još trojica, navodno njegovih saradnika, N. M., M. R. i A. S.

Podsetimo, Čabarkapa je početkom aprila uhapšen nakon što je upao u kuću deviznog penzionera u selu Stupnica kod Loznice, tukli, vezali i zatvorili u tuš kabinu kućepazitelja M.B. i rođaka penzionera, pa ukrali 300 evra.

Jedan od njih uspeo je da se oslobodi, pobegne kroz prozor kupatila i pozove policiju. Kako se sumnja, ova grupa je kuću tipovala, a verovali su da u njoj ima 300.000 evra.

Aleksandar Čabarkapa je u žižu javnosti došao nakon ljubavne veze sa poznatom učesnicom rijalitija Ljubom Pantović. O toj neobičnoj vezi, punoj delikatnih detalja, mediji su danima opširno izveštavali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track