KOMŠIJE ČULE VRISKU I VAPAJ MAJKE: Detalji tragedije kod Lebana! Devojčice preminula pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima
Foto: Ana Paunković

užas u lebanu

KOMŠIJE ČULE VRISKU I VAPAJ MAJKE: Detalji tragedije kod Lebana! Devojčice preminula pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima

Crna Hronika -

Devojčica starosti nepune 2 godine preminula je danas u Lebanu pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Kuriru je potvrđeno da je njena dvadesetšestogodišnja majka M.M. privedena na informativni razgovor, a telo devojčice je odneto je na obdukciju, po čijem će se završetku znati tačan uzrok smrti deteta.

“Odbdukciju je naložilo Više javno tužilaštvo u Leskovcu”, rečeno nam je u Policijskoj upravi Leskovac, kao i da će više detalja o ovoj nesreći biti poznato po završetku istrage koja je u toku.

Kako nezvanično saznajemo, jutros su u kuću ove žene dolazili socijalni radnici, ali ih ona nije puštala u juću. “Nakon toga sam čula vriske iz kuće. Kada sam ušla, ona je plakala I vrištala kako joj dete ne diše. Zvali smo hitnu, ali već je bilo kasno”, priča njena komšinica.

M.M. su iz Centra za socijalni rad već ranije oduzeli dva starija deteta,a danas i treće nakon nesrećnog slučaja sa najmlađom devojčicom. M.M. je živela u vanbraačnoj zajednici sa dvbadesetšestogodišnjim suprugom S.K koji u trenutku nesreće nije bio tu jer radi na građevini u Beogradu.

Članovi ocew porodice su korisnici socijalne pomoći, a žive u oronuloj kući u Lebanu, u Ulici Gavrila Principa broj 1. O njihovoj bedi su ranije pisali pojedini leskovački mediji, a skromnu pomoć su povremeno dobijali i od lokalne samouprave u Lebanu.

Kurir.rs/D.M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track