PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA DROBNJAKA ZBOG NESREĆE KOD UBA 2 muškarca poginula kada je mercedes sleteo s puta i upao u rupu
Foto: S.S., Dado Đilas

direktor Javnog preduzeća Putevi Srbije

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ZORANA DROBNJAKA ZBOG NESREĆE KOD UBA 2 muškarca poginula kada je mercedes sleteo s puta i upao u rupu

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Valjevu podiglo je optužnicu protiv direktora Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zorana Drobnjaka i izvršnog direktora održavanja puteva Zorana Stojisavljevića zbog teške saobraćajne nesreće na tada neotvorenom delu auto-puta Lajkovac- Ub, u kojoj su poginula dva muškarca.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novembru 2017. godine na neotvorenom auto-putu Ub-Lajkovac, na Koridoru 11, u ubskom selu Stublenica, suvozač je poginuo na mestu nesreće, dok je drugi istog dana od posledica zadobijenih povreda preminuo u valjevskoj bolnici.

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima , nemačkih registarskih tablica, probio betonsku prepreku na kraju te izgrađene deonice, sleteo sa puta i upao u rupu, duboku preko dva metra.

Na mestu nesreće nastradao je suvozač Miroslav J. (70), iz Beograda, dok je istog dana u valjevskoj bolnici preminuo Z.Č. (70), koji je sedeo na zadnjem sedištu "mercedesa“.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track