Najnovije vesti

Lekar o nesreći na putu od Beške ka Novom Sadu!
00:29

Lekar o nesreći na putu od Beške ka Novom Sadu!

policija obavilja uviđaj

TEŠKO JUTRO U SRBIJI: 3 poginula u udesima na auto-putu za samo sat vremena, tela izvlačili vatrogasci

Crna Hronika
12:53h

Tri osobe poginule su u dve odvojene nesreće na autoputu E75.

Naime, prva nesreća se dogodila oko 5 sati kod Mol pumpe u smeru ka Subotici, nekoliko kilometara od petlje Sever. U ovoj nesreći poginuo je muškarac star 47 godina. Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove ekipa primila je poziv policije u 5.16 časova, ali je nažalost na licu mesta konstatovana smrt nesrećnog vozača.

Nesreća se dogodila nakon izletanja sa puta, ali za sada nisu poznte okolnosti same nesreće, a više informacija znaće se nakon uviđaja.

U nesreći koja se dogodila oko 6 časova mosta Beška u smeru ka Novom Sadu poginule dve za sada nepoznate osobe. U nesreći su učestvovali kombi i terertno vozilo, a smrtno su stradali vozač i suvozač ih kombija. Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa poziv je od strane policije zaprimila u 6.08 časova, ali je i ovde mogla samo da bude konstatovana smrt dve osobe.

Jednu osobu koja je zadobila povrede, zbirnula je ekipa hitne pomoći iz Beške, nakon čega su je transportovali u UC KCV, ali stepen povreda još uvek nije poznat.

Tela nesrećnih ljudi iz smrskanog kombija su izvukli novosadski vatrogasci. Više detalja znaće se nakon uviđaja i istrage.

(Kurir.rs/NS uživo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja