ĐUROVIĆU OPET ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO MILEUSNIĆA: Sudija nema više strpljenja, rekla mu da promeni advokata! Evo šta se desilo
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

u Višem sudu u Beogradu

ĐUROVIĆU OPET ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO MILEUSNIĆA: Sudija nema više strpljenja, rekla mu da promeni advokata! Evo šta se desilo

Crna Hronika -

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31), koji se tereti da je 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu ubio studenta Miloša Mileusnića (24), odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 15. jun.

Naime, Đurovićev branilac Jovan Stanojević pre tri dana obavestio je sud da ima upalu pluća. Tada će biti pozvana dva svedoka zbog dopunskog svedočenja u vezi sa opisom lica mesta.

Neđeljko Đurović
foto: Printscreen/Instagram

- Ustanite Đuroviću, svima je jasno da bez branioca pretres ne može da se održi. Došli su i veštaci. Ne možemo u nedogled da odlažemo suđenja, morate da kontaktirate branioca da bi našli zamenu - rekla je sudija Nataša Albijanić.

Optuženi Đurović se pravdao da se njegov branilac već oseća bolje, ali da je zbog infekcije koronavirusom i dalje u izolaciji.

Otac Miloša Mileusnića očajan je zbog odlaganja suđenja, kao i njegovi prijatelji i porodica i rekao je da je sve ovo previše mučno za njih, ali da od pravde ne odustaju.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja