Najnovije vesti

KECMANA I DALJE VODE KAO NESTALOG: Stigli rezultati DNK analize mrlja krvi iz vikendice Velje Nevolje u Ritopeku
Foto: Facebook

oglasio se otac

KECMANA I DALJE VODE KAO NESTALOG: Stigli rezultati DNK analize mrlja krvi iz vikendice Velje Nevolje u Ritopeku

Crna Hronika

Beogradski trener Jovo Kecman (51) nestao je 24. septembra prošle godine u Malom Mokrom Lugu, a u februaru su se pojavile sumnje da su njegovi ostaci pronađeni u vikendici Velje Nevolje.

Otac Mile Kecman dao je uzorak za DNK analizu, ali prema njegovim rečima nema podudaranja.

- Kako su mi u policiji rekli nijedan DNK se ne podudara sa mojim tako da zaključujem da nisu pronađeni njegovi ostaci - kazao je Mile Kecman koji više od osam meseci ne zna gde mu se nalazi sin.

Jedva govoreći od bola objašnjava da svakodnevno zove policiju da vidi ima li napretka u istrazi.

- Govore mi da se i dalje traga za njim - ispričao je Mile Kecman koji je u novembru prošle godine izgubio i majku.

Jovo je u trenutku nestanka kod sebe imao veliku svotu novca.

Misteriozni nestanak trenera

Jovo je poslednji put viđen u Glavnoj ulici u Malom Mokrom Lugu gde je došao sa prijateljem. Zamolio ga je da ga tu "ostavi" jer treba da se vidi sa drugom i rekao mu je da će kući da se vrati taksijem.

Njegov otac Mile je nestanak prijavio nedelju i po dana kasnije.

- Nismo očekivali da će mu se nešto desiti, pomislili smo da je možda negde otišao da se odmori, da se isključi od svega. A drug sa kojim je trebalo da se nađe, mislim da taj lik ni ne postoji - ispričala je ranije devojka Jove Kecmana.

Kako je ranije ispričala njegova devojka, kod sebe je taj dan imao samo ličnu kartu i najmanje 16.000 evra. Mobilni telefon mu je ostao kod kuće.

- Jovo je nekoliko dana pre nestanka počeo da skuplja novac. Tad je takođe odlučio da proda kuću koja vredi oko 300.000 evra i našao je kupca. Napravili su predugovor. I Miletu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac - ispričala je ranije njegova devojka.

Tad nam je objasnila da je beogradski trener dve nedelje pre nestanka počeo da bude uznemiren.

- Stalno je gledao kroz prozor i na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema - objasnila je ranije njegova devojka.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja