Najnovije vesti

ADVOKATI NADRILEKARKE STIGLI U TUŽILAŠTVO: Olgica Markanović zaobišla novinare KURIR TELEVIZIJA
00:15

ADVOKATI NADRILEKARKE STIGLI U TUŽILAŠTVO: Olgica Markanović zaobišla novinare KURIR TELEVIZIJA

danas će se izjasniti

ZAVRŠENO SASLUŠANJE NADRILEKARKE OLGICE U TUŽILAŠTVU: Jutros sprovedena u Katanićevu, a sad njeni advokati izašli bez nje!

Crna Hronika
14:19h

Olgica Markanović, nadrilekarka, danas će biti saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnja da je estetskim zahvatima i antiejdžing nadrilekarstvom izazvala zdravstvene probleme kod 11 osoba.

Nakon saslušana, u zavisnosti od iznete dobrane, tužilaštvo će odlučiti da li će tražiti od suda da joj odredi pritvor. Inače, Olgica je uhapšeni 1. juna na granici sa Hrvatskom kada je pokušala da pređe istu.

Sud, Katanićeva, Olgica Markanović, advokati
foto: Dado Đilas

Advokati Markanović, Jovana Ralević i Nikola Dumnić stigli su u tužilaštvo, ali nadrilekarka nije došla zajedno sa njima.

Kako smo saznali, optužena Olgica je jutros sprovedena u tužilaštvo.

Da posetimo, Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, a postoje indicije da je kod određenih oosoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Inače, kako smo ranije pisali, još pre 2 meseca nesrećne unakažene žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka, jer im je, kako su tvrdile uništila zdravlje. Čak dvadesetak žena koje tvrde da su ostale sa unakaženim licem, ožiljcima i u velikom riziku od kancera kože nakon tretmana lica u salonu izvesne O. M. na Senjaku podnose protiv vlasnice krivičnu prijavu za nadrilekarstvo, za koje je, prema srpskom krivičnom zakonu, zaprećena kazna i do tri godine zatvora! Naime, prema članu 254 Krivičnog zakonika Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track