Najnovije vesti

STRAVIČNE SCENE U NIŠU: Ogroman požar, ceo grad u dimu, ODJEKUJU EKSPLOZIJE (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir

apokalipsa

STRAVIČNE SCENE U NIŠU: Ogroman požar, ceo grad u dimu, ODJEKUJU EKSPLOZIJE (FOTO/VIDEO)

Crna Hronika
22:08h

Večeras nešto posle 20 časova izbio je veliki požar u stovarištu građevinskog materijala kod sela Mramor na 10 kilometara od Niša. Sve vatrogasne ekipe su na terenu, čitav grad je obavijen dimom i čuju se snažne eksplozije. Za sada nije poznato kako je došlo do požara ni da li ima povređenih, policija je na terenu i izolovala je celo to područje.

požar
foto: Privatna Arhiva

Vatrogasno-spasilačka brigada Niš je u 19:58 primila dojavu da u našelju 9. maj gori magacin. Na licu mesta 8 vatrogasaca-spasilaca sa 8 vozila iz Niša, Aleksinac, Doljevca, Svrljiga i Prokuplja. Ukupno 18 vatrogasaca sa 8 vozila.

Požar u Nišu
00:11

Požar u Nišu

Površina magacina još uvek nije utvrđena ali se pretpostavlja da je povrsina oko 3000 kvadratnih metara.Više firmi koristi magacinski prostor, brza posta Beks, kao i firme za vodoinstalaterski i gradjevinski materijal. Gašenje u toku i za sada nema izveštaja o povređenima i o materijalnoj šteti koja je pričinjena.

Samo selo odnosno taj deo prigradskog naselja prekrio je gust crni dim. Policija je zaustavila saobraćaj na jednom delu puta ka ulasku u selo. za sada je sigurno da je milionska šteta, a uzrok će se znati nakon istrage.

Kurir.rs/ M.S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja