Najnovije vesti

ČETVORO DECE JOŠ NE ZNA DA IM JE MAJKA NASTRADALA: Nakon stravične saobraćajne nesreće kod Tekeriša 4 porodice zavijene u crno
Foto: Ana Mitić

bol i tuga

ČETVORO DECE JOŠ NE ZNA DA IM JE MAJKA NASTRADALA: Nakon stravične saobraćajne nesreće kod Tekeriša 4 porodice zavijene u crno

Crna Hronika

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre dva dana kod Tekeriša nastradale su četiri osobe, a dve se još nalaze na bolničkom lečenju.

U stravičnoj nesreći povređen je dečak (13), a njegov otac je pušten na kućno lečenje. Dečakova majka podlegla je povredama.

Radojka, Sofija i Radislav iz Jadranske Lešnice nisu ni slutili da će put do njive gde su brali jagode biti koban.

Na uključenju na magistrali put Šabac-Krupanj na njihov kombi je naleteo šleper i usmrtio ih na mestu. Rođaci prijatelji i komšije ne veruju da ih više neće videti žive. Ljude koji su i pored svakodnevnog rada na njivi bili nasmejani i orni za posao.

- Nema ona nikoga osim mene. To mi je rođena tetka - kaže sestrić stradale Radojke Jovan Mršić.

Sofija je u nadnicu krenula sa suprugom i sinom. Poginula je od siline udarca. Trinaestogodišnji sin je u bolnici i ima povrede jetre i slezine, a suprug je pušten na kućno lečenje.

Četvoro mlađe dece još ne zna da su izgubili majku.

- Bila je takva majka da ne znam da li se takva rodila - kaže komšija Stevan Jagoš.

U susednom selu Joševa, ispred kuće vozača kombija Gorana Mršića, muk i tišina. Otac Živadin skrhan bolom kaže da je brzo došao na mesto nesreće.

- Baš na toj skretnici je i brdo i žbunje. Ne možeš nikoga da vidiš. Pokušao je da izbegne šleper, ali nije uspeo - kaže otac nastradalog čija je snaja Ljiljana takođe bila u kombiju u lekari joj se bore za život.

- Samo da ona bude dobro kako bi decu izvela put. Makar da ostane ona sa tom sitnom dečicom, ima ih četvoro. Da imaju bar nekoga - kaže Živadin koji je na izmaku snage.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja