00:15

Mesto saobraćajne nesreće u kojoj je povređen violinista Joca

užas

STRAŠNE SCENE NA MESTU GDE JE JOCA VIOLINISTA DOŽIVEO NESREĆU Delovi auta rasuti pored puta, meštani otkrili nove detalje KURIR TV

Crna Hronika -

Jovan Vasić Piromanac (15), teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Zvečke, kada je sa svojim ocem Zoranom vraćao sa nastupa iz Obrenovca kući u Stubline.

Prema rečima komšija, koji inače žive blizu mesta gde se dogodila nesreća, sa kojima su reporteri Kurira uspeli da razgovoraju rekli su da navodno nije došlo do sudara. Tačnije, vozač automobila, dečakov otac, iz nepoznatog razloga završio u kanalu.

saobracajka, povredjen decak, violinista
foto: Zorana Jevtić

- Postoji mogućnost da je pokušao da izbegne neki auto pa da je skrenuo, jer tu je pravac i obično se vozači zalete, a oni su išli iz pravca Uba ka Beogradu - rekao je komšija i dodao da je takođe moguće da mu je neko izleteo iz sporedne ulice.

saobracajka, povredjen decak, violinista
foto: Zorana Jevtić

Očevidaca za ovu saobraćajku nije bilo, budući da su kuće dalje, te da je otvoren put i u tom trenutku nikoga nije bilo.

- Ovde je pravac, dešava se da ljudi mnogo brzo voze uvece - dodao je jedan od meštana.

saobracajka, povredjen decak, violinista
foto: Zorana Jevtić

Inače, meštani Zvečke i Obrenovca, u subotu ujutru shvatili su da je povređen mali Joca, inače dečak koga svi poznajuu i vole. Kako su rekli, nadaju se da će se on veoma brzo oporaviti te da će biti dobro.

Podsetimo, mladi Joca je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i navodno leteo čak 20 metara.

saobracajka, povredjen decak, violinista
foto: Zorana Jevtić

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac i prema nezvaničnim informacijama zadobio je ozbiljne povrede kičme. U Kliničkom centru Srbije lekari preduzimaju sve kako bi spasili mladi život i nadaju se da će Joca s obzirom na svoje godine prevazići najtežu životnu krizu iako je životno ugrožen.

Jovan Joca Vasić jedan je od najboljih mladih violinista i pobednik u kategoriji juniora na prvom Saboru violinista Srbije u Pranjanima. Mladi Vasić je veliki talenat i izuzetan mladić kome muzički znalci predviđaju sjajnu muzičku karijeru.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja