Najnovije vesti

5 SATI POTRAGE BILI SU DUGI KAO 5 GODINA: Srećno završena drama u Kikindi, devojčica (12) nestala pošto nije popravila ocenu
Foto: S.U.

RODITELJI PREŽIVELI AGONIJU

5 SATI POTRAGE BILI SU DUGI KAO 5 GODINA: Srećno završena drama u Kikindi, devojčica (12) nestala pošto nije popravila ocenu

Crna Hronika

KIKINDA- Pronađena je Katarina B. (12) iz Kikinde, učenica 6. razreda OŠ "Žarko Zrenjanin", o čijoj sudbini se ništa nije znalo od prepodnevnih časova. Da je njegova ćerka pronađena, Kuriru je potvrdio njen otac Zoran Blanuša.

Uznemireni otac prethodno je policiji prijavio njen nestanak, a bio je i do škole. Svega petnaestak minuta pre nego što će javiti srećnu vest, otac nam je preneo detalje višečasovne agonije koju nikome ne bi poželeo:

-Ćerka je danas otišla u školu da popravi ocenu iz engleskog jezika. Međutim, ocenu nije popravila. U 10 sati i 30 minuta trebala je da izađe iz škole. Od tog trenutka, nije je nigde bilo- ispričao je zabrinuti otac i potvrdio da je bio do njene škole:

Katarina B.
foto: S.U.

-Tamo mi je rečeno da je ćerka odgovarala i da je poslednja napustila školu. Otada joj se izgubio svaki trag. Nestanak sam prijavio. I na društvenim mrežama je oglašen njen nestana, dodao je otac. Srećom, nedugo nakon našeg razgovora, ponovo se javio otac. Vesti su bile dobre:

-Želim samo da vam javim da je moja ćerka pronađena- saopštio je Zoran. Nešto više od pet i po sati trajala je drama koja je najviš zabrinula devojčicine roditelje, ali i ovdašnju javnost. Svima je na kraju pao kamen sa srca.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track