Najnovije vesti

DANIJELA u kritičnom stanju

POGLEDAJTE, OVO JE KUĆA STRAVE U KOJOJ JE MUŽ IZBO TRUDNU ŽENU: Komšije otkrivaju detalje horora kod Čačka (VIDEO)

Crna Hronika

Posle nekoliko sati završena je operacija Danijele (30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11).

Čačak
foto: RINA

"Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Čačak
foto: RINA

R.K. još uvek nije uhapšen, a policija i dalje pretražuje teren.

Komšije kažu da prizor koji su zatekli jutros nikad neće zaboraviti.

Čačak
foto: RINA

"Čekao je da dete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog WC-a i uleteo je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dečica su bila oko nje. Umivala je i plakala govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti", priča komšinica.

Čačak
foto: RINA

R.K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

"Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema", kažu komšije.

Čačak
foto: RINA

Prema nezvaničnim informacijama R.K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga bila trudna i da je to bio jedan od razloga ove poslednje svađe, ali to još uvek nije potvrđeno.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja